Racecursus ADS Assen 23 t/m 25 maart 2012

 

Het wordt inmiddels een traditie, want ook in 2012 willen we weer met een grote groep naar de ADS cursus in Assen.

Afgelopen jaren heeft een groot aantal van ons aan deze cursus deelgenomen, de een om zijn licentie te halen, de ander om 3 dagen lang zijn rijkunsten op een hoger nivo te brengen, natuurlijk met de hulp van Wiebe en consorten.

Heel leerzaam, maar vooral heel erg gezellig, 3 dagen lang met een aantal autogekken op Assen rondrijden is niet echt een straf.

Voor 2012 zouden we dit graag exclusief voor jullie Porsche rijders willen organiseren, mits we daarvoor natuurlijk genoeg aanmeldingen krijgen.

 

Wil je graag met ons mee in een ander merk auto, dan mag dat natuurlijk ook, je moet je dan alleen realiseren dat je 3 dagen lang moet aanhoren waarom een Porsche zo’n waanzinnige auto is.

We moeten minimaal 25 inschrijvingen hebben om onze eigen cursus te kunnen organiseren en we hebben inmiddels 40 mensen die aangegeven hebben dat ze graag met ons mee willen, dus dat gaat zeker lukken.

De beginners starten met de gewone dingen die noodzakelijk zijn om een licentie te halen en de gevorderden gaan meer met hun auto doen zoals high speed braking, slalommen, tussengas en hebben natuurlijk veel meer rijtijd.

De licentierijders kunnen op zondag het KNAF examen afleggen (kosten €100,--) en mocht je slagen dan kun je met een heuse licentie op zak weer terug naar huis rijden (natuurlijk daarna wel nog effe bij de KNAF aanmelden).

Mocht dat allemaal lukken dan kun je deelnemen aan wedstrijden en misschien samen met ons een  Youngtimer race rijden, kijk maar eens op www.YTCC.nl.

Inmiddels zijn de data bekend en dat wordt 23, 24 en 25 maart 2012, dan kunnen we gebruik maken van het TT-circuit in Assen en de instructeurs van ADS.

Bij minimaal 25 deelnemers bedragen de kosten voor de gehele cursus € 1.099,-- incl BTW maar exclusief de kosten voor het licentie examen, die € 100,-- bedragen.

Je krijgt daarvoor een factuur van ADS (Advanced Driving School) in Assen.

We streven ernaar om met een maximum van 45 auto's op de baan te rijden, verdeeld over licentie rijders en gevorderden, in een verhouding van ongeveer 50/50.

Indien we goed ons best doen en de cursus kunnen volboeken, dan zal ADS dat belonen met een tegoedbon voor een van hun trackdays middagen in 2012 op het circuit van Assen ter waarde van € 250,--.

 

Dat betekent een waanzinnige netto prijs voor een 3 daagse cursus van € 849,--, hetgeen natuurlijk alleen geldt als we het totaal van 45 deelnemers halen.

Je weet dus dat je maximaal € 1.099,-- betaalt voor onze cursus, met een reële mogelijkheid om een tegoedbon te scoren van € 250,-- voor een extra middag in 2012 op het circuit van Assen.

Mocht je interesse hebben om mee te gaan naar Assen, laat ons dat dan snel weten, zodat we dat voor jullie kunnen gaan regelen.

Een mailtje naar hans@964rsr.nl is voldoende om in de RACE te blijven voor een geweldig lang weekend.

Voor meer informatie kun je terecht op www.964rsr.nl

Telefonische informatie kun je krijgen bij:

Olav     06-51264864                

Peter    06-22488345

Hans    06-51607828