Update ADS racecursus 2012

Volgende week vrijdag is het alweer zover, onze jaarlijkse racecursus van 23 t/m 25 maart op het circuit van Assen gaat weer van start. Inmiddels hebben zich 35 deelnemers defintief gemeld voor deelname, daarnaast hebben we nog altijd mensen die de knoop nog niet hebben doorgehakt. Met dat grote aantal aanmeldingen zij we natuurlijk uitermate blij.

Niet alleen de mensen die al vaker hebben deelgenomen komen ieder jaar graag terug, maar dit jaar hebben we meer dan 20 nieuwelingen, die gaan proberen hun licentie te behalen. Toch blijkt ieder jaar weer dat een aantal mensen op het laatste moment afhaakt omdat ze wilde verhalen lezen op internet over een licentiecursus. Ik zie regelmatig nieuwelingen die een mooie raceauto hebben gebouwd of hebben laten bouwen, met het grootste gemak aan een of andere Trackday deelnemen maar nog steeds niet durven deel te nemen aan een goed georganiseerde licentiecursus. Tijdens de cursus van ADS worden nieuwelingen door zeer ervaren instructeurs behoedzaam naar hun eigen en naar de limiet van de auto gevoerd. Dat is vele malen minder gevaarlijk dan menige trackday, waar je niet weet wie er verder op het circuit zit.

Het kost je drie dagen, maar dat zijn 3 dagen FUN met hoofdletters, daarom komt ieder jaar een groot aantal oud deelnemers terug om toch nog iets bij te leren en natuurlijk heel erg veel te rijden. Om maar helemaal niet te spreken over de gezellige avonden in het restaurant of aan de bar.

Mocht je nog steeds twijfelen, kom dan gewoon een keertje kijken in Assen van 23 tot en met 25 maart, dan kun je met eigen ogen zien wat ADS te bieden heeft en misschien zien we je dan volgend jaar als deelnemer!!!!