Porsche Day Zandvoort 23 juni 2012

Nadat de Porschedagen op Zandvoort enkele jaren geleden gecancelled werden, leek er nooit meer een exclusieve Porsche Trackday op dit circuit te komen.

Maar de wonderen zijn de wereld nog niet uit, de Porsche Drivers Club heeft het aangedurfd om in 2012 toch weer eens zo'n dag te organiseren. Geen heel weekend zoals vroeger, maar dat kan nog komen.

We kennen natuurlijk allemaal de Porschedagen in Spa, relatief weinig tracktime en dat wil men in Zandvoort proberen te verbeteren. Om ook ongeoefende rijders de kans te geven om op het circuit te rijden heeft men 2 groepen gemaakt, de ene voor de beginners en de andere voor de gevorderden.

Zoals het er nu uitziet krijgt iedereen tussen de 3 en 4 uur tacktime en dat is zeker niet verkeerd. Daarnaast is er tussen de middag tijd voor een parade en zal er in het paddock veel tijd zijn voor sterke verhalen.

De defintieve versie zal binnenkort bekend gemaakt worden, maar de eerste informatie staat inmiddels online, klik maar eens hier of op bovenstaand logo voor meer informatie.