Oude liefde

Af en toe kom je toch weer eens een oude liefde tegen en dan bedoel ik natuurlijk een Porsche.

Heb de akelige gewoonte om te proberen op de hoogte te blijven welke mooie auto's er te koop staan en dan kan het wel eens gebeuren dat er ergens een auto te koop staat die je bekend voorkomt en waarvan je het kenteken nog kent.

Een van die adressen met super mooie auto's is Eric Wolbert en toen ik vandaag door zijn nieuwe voorraad bladerde kwam ik mijn eerste Porsche tegen. Diegene die verantwoordelijk is voor de afwijking die ik sindsdien heb. Na dit pracht exemplaar kwamen bijna alle 911 modellen voorbij, waarna ik uiteindelijk tot de conclusie kwam dat de 964 voor mij toch wel het beste heeft van alle varianten en daar ben ik nog steeds mee in de weer, zowel op de weg als op het circuit.

Bijgaand een paar mooie foto's van de auto die te koop staat: