BRAVO Nürburgring 19 en 20 okt 2012

Helaas kon ik er niet bij zijn afgelopen weekend bij de laatste race voor het BRAVO kampioenschap op de Nürburgring, dus het team werd vertegenwoordigd door Bas en Olav allebei in hun 964 en Ruud in de 944S2.

Normaal gesproken kun je rond deze tijd hondenweer verwachten in de Eifel, maar de heren werden getracteerd op prachtige zonneschijn met rond de 22 graden en er viel zelfs geen druppel regen. Tijdens ons seizoen hebben we extreem weer gehad en als het dan eindelijk rustig en mooi weer is, dan kan ik er niet bij zijn!!!

Vrijdagmorgen de eerste training om 12:15 uur en dan ben je normaal gesproken lekker uitgeslapen en heb je alles goed voor elkaar, behalve Bas die vergeten was om zijn transponder aan te koppelen en zodoende geen tijd kon noteren. Olav natuurlijk weer lekker voorin op de 2e plek achter de super snelle Luc Moortgat en Ruud mooi in het middenveld. Tijdens de 2e training was de electra van Bas wel weer in orde en werd Olav 2e, Ruud 8e en Bas 9e. Een mooi resultaat en daarmee goede moed voor de racedag van zaterdag.

Zaterdag 11:45 uur de eerste race, iedereen goed gestart en na een aantal leuke gevechten kwam Olav als 2e binnen, die werd gevolgd door Bas op de 7e plek en Ruud op de 9e, goed gedaan jochies.

De 2e race liet een zelfde beeld zien met Olav weer op de 2e plek, Bas 8e en Ruud 9e.

  

Een kleine toelichting is misschien nodig, baardmans op het podium links is Olav in zijn nieuwe survival look!!!

Ik werd continue op de hoogte gehouden via de telefoon en SMS van de vorderingen en natuurlijk was er het nodige leedvermaak dat ik er niet bij kon zijn op dat prachtige circuit en tijdens dat waanzinnige weer, hartelijk dank heren voor jullie medeleven!!!

Het race seizoen zit er nu voor ons op, tenminste qua wedstrijden. Na de trackday op 4 november in Spa gaan we rustig bekijken wat we volgend jaar gaan doen, we houden jullie op de hoogte!!!