Cursus 2013

Zoals jullie al een aantal jaren van ons gewend zijn, starten we ieder jaar met een cursus op Assen.

Voor volgend jaar hebben we gekozen voor een andere opzet en willen we de nadruk leggen op de deelnemers die al een cursus achter de rug hebben. Dus iets extra’s voor de gevorderden en dat ziet er als volgt uit. 

We gaan 2 dagen intensief trainen op ASSEN onder leiding van Driving Fun en wel vrijdag 22 en zaterdag 23 februari 2013. Afgelopen jaren hebben de ervaren rijders al aangegeven dat een 2 daagse cursus de voorkeur heeft boven een 3 daagse, temeer er zondag relatief weinig gereden kan worden in verband met de examens. 

In februari heb je natuurlijk meer kans op slechter weer, maar dat lijkt me eerder een voordeel voor de gevorderden dan een nadeel. Voor ons was heel erg belangrijk dat we zeer ervaren instructeurs zouden krijgen en daar is Driving Fun uitstekend in geslaagd. 

Jaap van Lagen behoeft geen introductie, iedereen kent hem van vele internationale series en natuurlijk de Porsche Cup. Andre de Vries kennen we als 2e rijder op de M3 van PS Autosport tijdens de Super Car Challenge en dat die meneer in de regen van wanten weet kun je zien in bijgaand filmpje http://www.youtube.com/watch?v=vzLG-o156U0&feature=player_embedded. Meer informatie volgt spoedig.